Vanliga frågor - Zagora Simply Organic

Vanliga Frågor

Vanliga frågor

Vanliga frågor angående våra produkter och annat från Zagora. Är det någon fråga du inte hittar svaret på, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig, kontakta Zagora.

Följ Zagora

Zagora finns på både Facebook och Instagram, följ oss för att ta del av erbjundaden, nyheter, tips och mycket annat!

Vanliga frågor

 • Jag vill sälja era produkter – hur gör jag?

  Vi erbjuder företag att bli återförsäljare för våra produkter. Gå till vår sida för just återförsäljare och fyll i formuläret så tar vi kontakt med er och sätter igång processen.

 • Hur lång är leveranstiden

  Inom Norden har vi 3-5 dagars leveranstid. Mot andra länder kan det variera, allt från 5-14 arbetsdagar. Om du inte har fått din order, kontakta oss, ange gärna ditt ordernummer (som du ska ha fått via mail) när du skickar ett meddelande till oss.

 • Till vilka länder säljer ni?

  Vi säljer över hela världen. Om vi inte skickar till det land du befinner dig i – kontakta oss så försöker vi lösa med leverans.

 • Vad är Black soap/Svart oliv-tvål?

  Grundkomposition av tvålen är svart olivolja och vegetabilisk soda. I motsats härtill kan färgen på tvålen variera beroende på den använda oljan. Tvålen kan därför ha en mörkgrön eller mörkbrun färg.

  Läs mer:Savon Noir-Svart Tvål 100ml

 • Vad är Ghassoul?

  Ghassoul (uttalas Rassoul) är ett mineral lera (clay) som bara finns i sängarna nedanför de marockanska Atlasbergen. Leran är 100 procent ekologisk, allergi-vänlig och fullmatad med magnesium, kalcium och kalium. När Ghassoul blandas med blomvatten och appliceras på huden, absorberar Ghassoul överflödigt fett och eliminerar föroreningar på djupet av hudens celler. Den kan även användas i håret för att ta fram glans och öka volymen.

  Läs mer: Roches Volcanique- Djuprengörande Lermask- 100ml

 • Vad är Arganolja?

  Arganolja har alltid använts av kvinnorna i södra Marocko för sin kropp och hårvård på grund av dess höga innehåll av vitamin E.

  E- Vitamin är en antioxidant känd för att skydda hudens celler och arbeta antiinflammatoriskt vilket bland annat motverkar ärrbildningar och acne. Dessutom förebygger vitaminen rynkor i huden och skyddar även mot solens UV- strålar. E-vitaminen har bland annat visat motverkande effekt på sjukdomar som tex Acne och psoriasis.

  Läs mer: Arganolja (Kall Färskpressad) – 100 ml

Produkter från Zagora

VIEW ALL PRODUCTS
 • 1,299.00 kr
  Quickview

  Paketpris – Arganolja, Ghassoul, Black soap, Rose Sauvage Face Toner, Anti Age Serum

  Eco-certifierad Arganolja 100 ml

  Arganolja har alltid använts av kvinnorna i södra Marocko för kropp och hårvård på grund av arganoljans höga innehåll av vitamin E. E- Vitamin är en antioxidant känd för att skydda hudens celler och arbeta anti-inflammatoriskt vilket bland annat motverkar ärrbildningar och acne. Dessutom förebygger e-vitamin rynkor i huden och skyddar även mot solens UV- strålar. E-vitaminen har bland annat visat motverkande effekt på sjukdomar som tex hudcancer.

  Ghassoul - Lera/clay för ansiktsmask och hårinpackning 100 ml

  Kallas även Rhassoul Clay, som härstammar från Atlas berget i Marocko. Leran bildas genom en naturligt genom geotermiska processer av vulkanisk aktivitet. Den naturliga leran renar huden från gifter och orenheter. Vår Ghassoul är 100 % naturlig, vi har valt att ha vår lera i sin naturliga form d.v.s. den är inte i pulverformat.

  Black Soap - Ansikts- & kroppstvål 100 ml

  Denna tvål kommer direkt från de berömda Marockanska hammam. Denne gelé-liknande tvål är gjord av olivolja och används som en rengöring för både kropp och ansikte. Den är väldigt mjuk och skonsam mot huden. I traditionella hammam börjar man med att smörja in hela kroppen med tvålen och låt det verka någon minut sen skrubbar man hela kroppen med en skubbhandske för att få ut alla döda hudceller.

  Rose Sauvage Face Toner (Rosenvatten) - 100 ml

  Rosenvatten sägs ha använts av Cleopatra för att behålla sin ungdom och skönhet. En tusentals gammal ritual som har använts av kvinnor runt om i hela världen. Inkludera Rosenvatten till din vardagliga hudvårdsrutin och din hud kommer att tacka dig. Självklart är Zagoras Rosenvatten 100% ekologisk och utan tillsatser.

  Anti-Âge, Regenerating & Repairing Serum -30ml 

  Anti-aging serum med en blandning av världens mest exklusiva oljor för att utöka hudens  elasticitet och reducera fina linjer. Används för att förbereda och förebygga rynkvård .Utmärkt för   vård runt ögonen. Lämplig för alla hudtyper, speciellt för mogen hud  
   
  • 100% ekologisk & naturlig produkt
  • Eco- & Norma-certifierad
  • Inga tillsatser
  1,299.00 kr
  1,299.00 kr
 • 399.00 kr
  Quickview

  Arganolja (Kall Färskpressad) – 100 ml

  , , ,
  [social]
   
  399.00 kr
  399.00 kr
 • 139.00 kr
  Quickview

  Arganolja (pipette)-30ml

  100% eco-certifierad Arganolja

  Vår Arganolja är 100 % ekologisk samt kallpressad. Vår Arganolja är fri från tillsatser, parfym och alkohol och den är inte testad på djur. Vår flaska är mörk och är gjord av glas vilket garanterar det högsta kvalitén på oljan då den måste bevaras svalt och mörkt.

  Ingredienser:

  100% Argania Spinosa Kernel Oil

  • 100% ekologisk & naturlig produkt
  • Eco- & Norma-certifierad
  • Inga tillsatser