FAQ - Zagora Simply Organic

FAQ

FAQ
juni 25, 2017 Tarek Affroukh

Vanliga frågor

Vanliga frågor

 • Jag vill sälja era produkter – hur gör jag?

  Vi erbjuder företag att bli återförsäljare för våra produkter. Gå till vår sida för just återförsäljare och fyll i formuläret så tar vi kontakt med er och sätter igång processen.

 • Hur lång är leveranstiden

  Inom Norden har vi 3-5 dagars leveranstid. Mot andra länder kan det variera, allt från 5-14 arbetsdagar. Om du inte har fått din order, kontakta oss, ange gärna ditt ordernummer (som du ska ha fått via mail) när du skickar ett meddelande till oss.

 • Till vilka länder säljer ni?

  Vi säljer över hela världen. Om vi inte skickar till det land du befinner dig i – kontakta oss så försöker vi lösa med leverans.

 • Vad är Black soap/Svart oliv-tvål?

  Grundkomposition av tvålen är svart olivolja och vegetabilisk soda. I motsats härtill kan färgen på tvålen variera beroende på den använda oljan. Tvålen kan därför ha en mörkgrön eller mörkbrun färg.

  Läs mer:Savon Noir-Svart Tvål 100ml

 • Vad är Ghassoul?

  Ghassoul (uttalas Rassoul) är ett mineral lera (clay) som bara finns i sängarna nedanför de marockanska Atlasbergen. Leran är 100 procent ekologisk, allergi-vänlig och fullmatad med magnesium, kalcium och kalium. När Ghassoul blandas med blomvatten och appliceras på huden, absorberar Ghassoul överflödigt fett och eliminerar föroreningar på djupet av hudens celler. Den kan även användas i håret för att ta fram glans och öka volymen.

  Läs mer: Roches Volcanique- Djuprengörande Lermask- 100ml

 • Vad är Arganolja?

  Arganolja har alltid använts av kvinnorna i södra Marocko för sin kropp och hårvård på grund av dess höga innehåll av vitamin E.

  E- Vitamin är en antioxidant känd för att skydda hudens celler och arbeta antiinflammatoriskt vilket bland annat motverkar ärrbildningar och acne. Dessutom förebygger vitaminen rynkor i huden och skyddar även mot solens UV- strålar. E-vitaminen har bland annat visat motverkande effekt på sjukdomar som tex Acne och psoriasis.

  Läs mer: Arganolja (Kall Färskpressad) – 100 ml

Har du några andra frågor? Tveka inte att kontakta oss!